Diétás Szakács képzés >>

Indul: 2018. január 26. Ára: 140 000 Ft

E-000048/2013/A021 | OKJ 35 811 03

Miért válassz minket?

  • Havi kamatmentes részletfizetési lehetőség, rejtett költségek nélkül

  • Hétvégi tanfolyam időpontok

  • Sokéves felnőttképzési tapasztalattal rendelkező elméleti szakoktatók

  • Mestervizsgával rendelkező gyakorlati oktatók

  • Angol/német/francia/olasz nyelvű EUROPASS bizonyítvány

  • Gyakorlati órák: profi tankonyhában, egészségügyi demonstrációs teremben, masszőr terem, kéz- és lábápoló gyakorlati terem az iskola épületében

  • Elméleti-, számítógép terem az iskola épületében

  • Ingyenes az első modulzáró vizsga tantárgyanként

  • Saját vizsgaszervezési engedély

  • 25 éves képzési tapasztalat

  • A képzések saját épületben valósulnak meg

Időtartam Képzési napok Képzési díj Vizsgadíj Jelentkezési határidő
3 hónap Heti 1 nap: Szombat 140 000 Ft 40 000 Ft Folyamatos

A képzés részletei:

  • Iskolai előképzettség: nincs
  • Szakmai előképzettség: 34 811 04 Szakács
  • Előírt gyakorlat: a szakács szakma munkaterületén a szakirányú képesítést megszerzését követően végzett 2 év
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek
  • Szakmai alkalmassági követelmények: szükségesek
  • A gyakorlati oktatást korszerű, XXI. századi technológiával felszerelt, saját tankonyhánkban biztosítjuk.

Táplálkozási alapismeretek, diétás ételkészítés

A Diétás szakács szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása:

A diétás szakács a közétkeztetés területén, ide értve a fekvőbeteg ellátást biztosító egészségügyi a nevelési-oktatási, a szociális alapszolgáltatásokat és szakosított ellátást végző, illetve gyermekjóléti alap és szakellátást biztosító intézményeket, a turizmus és a vendéglátás (gyógyszállók, wellness és fitnesz szolgáltatások),valamint a speciális igényű táplálás területén (pl. sporttáplálkozás) a diétás által összeállított étrendet készíti el.

A gyakorlati képzések itt zajlanak: 

 

Az elméleti képzések pedig itt:

A szakképesítéssel rendelkező diétás szakács képes:

Az egészséges táplálkozás és a diétás előírások ismeretében minden fogyasztó,
ellátott és szolgáltatást igénybevevő egészségi állapotának megfelelő ételek
elkészítésére és tálalására. Az egészségmegőrző életmód és a diétát igénylő állapotok ismeretében alkalmazni a különböző korcsoportok energia- és tápanyagszükségletére, valamint az ételkészítés során felhasznált alapanyagok tápanyagértékére diétába illeszthetőségére vonatkozó ismereteit. Ismeri az egészséges táplálkozáshoz és a diétás ételek szakszerű elkészítéséhez kapcsolódó konyhatechnológiai eljárásokat, élelmiszer-alapanyag és készétel tárolási-szállítási követelményeket.  Alkalmazza a különböző korcsoportoknak, különleges táplálkozási igényűeknek és a szakorvos által igazolt diétás étkezést igénylő személy számára az állapotának megfelelő diétás ételeket készíteni.

A képzés ára: 140 000 Ft

A tanfolyam 2018. január 26.-án indul

Online Jelentkezés



Kapcsolat

Mobil: +36 30 575 75 30
Tel.: +36 1 251 48 78
E-mail: tanfolyam@nomina3p.hu
Székhely: 1143 Budapest, Gizella út 42-44.
Képzési helyszín, ügyfélfogadás: 1143 Bp, Gizella út 36.
Ügyfélfogadás (telefon, személyesen): H-P 8:00-16:30
Vidéki iroda: 3300 Eger, Klapka Gy. utca 9. 1 em. 3.ajtó
Telefon: 06 36/889-107
Mobil: 06 30/431-5405

Visszahívást Kérek!