Pincér tanfolyam »»

Indul: 2018. január 12. Ára: 220.000 Ft

E-000048/2013/A027 | OKJ 34 811 03

Miért válassz minket?

  • Havi kamatmentes részletfizetési lehetőség, rejtett költségek nélkül

  • Hétvégi tanfolyam időpontok

  • Sokéves felnőttképzési tapasztalattal rendelkező elméleti szakoktatók

  • Mestervizsgával rendelkező gyakorlati oktatók

  • Angol/német/francia/olasz nyelvű EUROPASS bizonyítvány

  • Gyakorlati órák: profi tankonyhában, egészségügyi demonstrációs teremben, masszőr terem, kéz- és lábápoló gyakorlati terem az iskola épületében

  • Elméleti-, számítógép terem az iskola épületében

  • Ingyenes az első modulzáró vizsga tantárgyanként

  • Saját vizsgaszervezési engedély

  • 25 éves képzési tapasztalat

  • A képzések saját épületben valósulnak meg

Időtartam Képzési napok Képzési díj Vizsgadíj Jelentkezési határidő
12 hónap kéthetente 2 nap: péntek 15:00-19:00 szombat 8:00-16:00 220.000 Ft 40.000 Ft folyamatosan

A képzés részletei:

Képzés előfeltétele

Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség

Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

Pályaalkalmassági követelmények: szükségesek

Képzési helyszín: Budapest

Tanéttermi gyakorlati lehetőséget biztosítunk!

Szakmai modulok:

Élelmiszerismeret, Gazdálkodási ismeretek, Pincér szakmai idegen nyelv, Felszolgálási alapok, Felszolgáló szakmai ismeret, Élelmiszerbiztonsági alapismeretek, Foglalkoztatás I.-II.

A szakképesítés munkaterületének rövid leírása:

A pincér a különböző vendéglátó tevékenységet folytató gazdálkodó szervezetek hálózati egységeiben értékesítési és szolgáltatási feladatokat lát el. A vendégek által igényelt, illetve az ajánlott termék felszolgálását és a kapcsolódó szolgáltatásokat a tőle elvárható legmagasabb szakmai színvonalon biztosítja, az udvarias és szakszerű felszolgálás előírásai szerint. Fogadja a vendégeket, ételeket, italokat szolgál fel.

Az elméleti oktatások itt zajlanak:

 

A szakképesítéssel rendelkező pincér képes:

  • az üzemeltetéssel kapcsolatos teendőket elvégezni
  • az árukészlet alakulását figyelemmel kísérni, részt venni az áru szakszerű minőségi és mennyiségi átvételében, előírásoknak megfelelő tárolásában és dokumentálásában
  • munkaterületét és a vendégteret nyitásra előkészíteni
  • felszolgálni, fogadni a vendéget, leültetetni a protokoll-előírások szerint, ismertetni a választékot, ételeket és italokat ajánlani, a rendelést felvenni
  • a felszolgáláshoz szükséges eszközöket előkészíteni, a vendégek által választott ételeket és italokat szakszerűen felszolgálni
  • megszervezni a saját munkáját, a felszolgálandó étel és ital minőségét, mennyiségét és hőmérsékletét figyelemmel kísérni
  • számlákat készíteni
  • átvenni a fogyasztás ellenértékét, pénztárgépet kezelni, zárás után a vendégek távozását ellenőrizni, elszámolást készíteni
  • HAACP dokumentációkat kitölteni
  • idegen nyelven rendelést felvenni
  • környezetvédelmi előírásokat alkalmazni

A képzés ára: 220.000 Ft

A tanfolyam 2018. január 12.-én indul

Online Jelentkezés



Kapcsolat

Mobil: +36 30 575 75 30
Tel.: +36 1 251 48 78
E-mail: tanfolyam@nomina3p.hu
Székhely: 1143 Budapest, Gizella út 42-44.
Képzési helyszín, ügyfélfogadás: 1143 Bp, Gizella út 36.
Ügyfélfogadás (telefon, személyesen): H-P 8:00-16:30
Vidéki iroda: 3300 Eger, Klapka Gy. utca 9. 1 em. 3.ajtó
Telefon: 06 36/889-107
Mobil: 06 30/431-5405

Visszahívást Kérek!