Bemutatkozás

Minden időszakban a munkaerőpiaci igényekhez igazodóan alakítottuk képzési profilunkat. Cégünk működésének alapvető mozgató rugója az alkalmazkodás, az új dolgok, területek iránti fogékonyság és nyitottság, a magas minőségi színvonal.

Az eltelt több mint 20 évben a műszaki szakképzéstől az egészségügyi-szociális képzéseken keresztül a közgazdasági, nyelvi, informatikai képzések széles palettájátbiztosítottuk a képzésre szoruló munkanélküliek, a képzés iránt érdeklődők, valamint a munkaviszonyban állók képzését finanszírozó munkaadók részére.

A mindenkori piaci lehetőségeknek, igényeknek megfelelően nem csak a székhelyünkön, hanem szinte az egész ország területén elérhetőek képzési szolgáltatásaink.

Kihelyezett formában vidéken is megszervezzük, indítjuk képzéseinket.

Szakmai vizsgaközpontként is működünk az egész ország területére érvényes vizsgáztatási joggal.

Képzéseinkhez szorosan kapcsolhatóak egyéb felnőttképzési szolgáltatásaink, mint az előzetes tudásszint felmérés, valamint a képzési szükségletek felmérése és kapcsolódó képzési tanácsadás.
Az eredményekről mérhető adatokkal is rendelkezünk, és állíthatjuk: megfelelő koncepcióval a képzésre fordított összegek rövid időn belül megtérülhetnek.

A Nomina 3P Termelő, Kereskedelmi és Oktatási Zrt. több mint 20 éves tevékenységével bizonyította, hogy szervezettségével, minőség iránti elkötelezettségével, folyamatos megújuló képességével, elkötelezett munkatársaival és vezetésével képes megfelelni a vevői elvárásoknak.

Célunk, hogy a magas szakmai oktatási színvonalat ötvözzük a gyakorlatorientáltsággal és az egyéni készségek fejlesztésével.

nomina3p.hu